Vloeren heb je in veel verschillende soorten en maten. Door middel van een vloer kun je je woning een hele andere uitstraling geven. Daarnaast is een vloer ook wel zo handig voor in je woning. Een van de soorten vloeren is een Corestone vloer. Alleen wat is dit voor een vloer? En wat moet je hier verder nog allemaal over weten? Hieronder lees je meer over de Corestone vloer!

Wat is een Corestone vloer?

Een Corestone vloer heeft een robuuste betonnen uitstraling. Op het moment dat je deze vloer aanschaft, wordt deze als vloerafwerking aangebracht. Wanneer je een vloer nodig hebt die tegen een stootje kan, is de Corestone vloer een goede oplossing. Deze vloer is namelijk erg sterk en is zelfs een van de sterkste betonlook vloeren die er is. Daarnaast is de vloer waterdicht en kan het gekozen worden als alternatief voor woonbeton. De levensduur van deze vloer is lang, waardoor je lang plezier kunt ervaren van de vloer.

Een epoxy vloer met betonlook 

Hoewel epoxy een eigen kleur heeft, die door veel mensen als minder mooi wordt gezien, zijn er manieren om deze toch in een natuurlijke betonlook te krijgen. Corestone is namelijk een epoxy vloer die er voor zorgt dat je een betonlook creëert. Deze vloer is in twee kleuren te mengen, door middel van zandkorrels. Door middel van de zandkorrels, maak je de vloer heel natuurlijk met een mooie structuur. Deze vloer wordt aangebracht door middel van een spaan. 

Waar is deze vloer het beste aan te brengen?

Waar is deze vloer nu te vinden? Hierboven heb je al meer kunnen lezen over de Corestone vloer. Deze vloer heeft als pluspunt dat hij erg stevig is en goed tegen stootjes kan. In verschillende horecagelegenheden zal je deze vloer dus ook voorbij zien komen. Daarnaast kunnen deze vloeren ook in woningen, winkels en andere locaties gevonden. Het is namelijk een mooie en handige toevoeging aan een ruimte. 

Wat zijn de voordelen?

Wanneer je zit te twijfelen om een Corestone vloer aan te schaffen, is het wel zo handig om de verschillende voordelen hiervan te weten. Enkele heb je wellicht hierboven al kunnen lezen, maar hier lees je ze nog even allemaal. Zo is de Corestone vloer erg stevig en dus bestendig tegen verschillende stootjes. Ook is de vloer vloeistofdicht en naadloos. Wanneer je bijvoorbeeld iets van drinken laat vallen, is dit geen probleem en kun je dit zonder moeite weghalen. Ook kun je de vloer combineren met vloerverwarming, waardoor je geen radiatoren hebt die in de weg zitten. 

Corestone vloer en kleuren

Eerder heb je wat over de kleur van de vloer kunnen lezen. Wanneer je een vloer aan laat brengen in je woning, zorg je voor een hele andere uitstraling. De kleur van een vloer is dan dus ook een belangrijk onderdeel. Wanneer je bijvoorbeeld een opvallende kleur gebruikt, zal de woning er wat drukker en kleurrijker uitzien dan wanneer je een neutrale kleur kiest. De Corestone vloer is er in verschillende kleuren te krijgen, maar hierbij moet je dan denken aan verschillende grijs- of aardetinten. Handig is het dus om hier goed over na te denken, zodat je de juiste uitstraling in je woning krijgt. 

Ga naar onze website voor meer informatie.