Tuinland

24sep - door pm-admin - 0 - Over Tuin

Tuinland is een winkelketen met vier vestigingen. Je vindt de tuincentra van deze winkelketen in het noorden van het land, namelijk in de steden Zwolle, Wilp, Assen en Groningen. Woon jij in Zwolle, Wilp, Assen of Groningen en wil je jouw tuin flink onder handen nemen? Dan kun je een vestiging van deze winkelketen bezoeken. Hier kun je alle tuinartikelen kopen die je nodig hebt om jouw tuin een grote make-over te geven. Ook voor tuinonderhoud ben je bij dit tuincentrum aan het juiste adres.

Het assortiment van Tuinland

Alle vestigingen van deze winkelketen zijn groot. De winkelketen heeft dan ook een groot assortiment. Er worden niet alleen tuinartikelen verkocht, maar ook allerlei spullen voor in huis. En is jouw tuinmeubilair aan vervanging toe? Dan zit je ook zeker goed bij deze winkelketen. In het voorjaar en in de zomer wordt er namelijk veel tuinmeubilair verkocht. Het assortiment tuinmeubilair is zo groot, dat hier in het voorjaar en in de zomer een aparte afdeling voor geopend wordt. Dit is het geval in iedere vestiging van de winkelketen.

Ook heeft iedere winkel een bloembinderij. Hier worden prachtige boeketten gemaakt, die je in huis kunt zetten om je interieur wat meer kleur en gezelligheid te geven.