Maatwerk kasten: creëer precies die kast die bij je past

24aug - door pm-admin - 0 - Over Interieur

Het is niet dat er niet voldoende standaard kasten beschikbaar zijn, het is meer het feit dat die bij jou vaak net niet passen. Of dat ze in een kleur uitgevoerd zijn die niet past bij de rest van je interieur. Alleen daarom al is het verstandig te kiezen voor maatwerk kasten. Er zijn overigens nog veel meer voordelen te benoemen van maatwerk kasten.

Een ding is zeker. Kies jij voor een kast op maat, dan krijg je altijd een kast in huis waarvan geen gelijke is. De kast is namelijk specifiek afgestemd op jouw wensen. Jij bepaalt dus de stijl, de kleur, de indeling terwijl de ast na goed inmeten precies op een bepaalde plaats past.

Ook al ideaal voor loze ruimten en onwerkbare ruimtes

Mensen die een ruimte thuis hebben waar ze niets mee kunnen maar die wel naarstig zoeken naar extra opbergruimte, kunnen met maatwerk kasten altijd uit de voeten. Denk in dat kader maar eens aan de ruimte onder een trap bijvoorbeeld. En denk maar eens aan een huis met schuine kanten. Met een standaard kast kun je in dergelijke ruimtes geen kant op. Maatwerk kasten bieden dan de oplossing. Je hebt eindelijk invulling voor deze lastige ruimtes en je hebt opbergruimte.

Maatwerk kasten gaat over meer dan alleen de afmeting

Maatwerk kasten gaan niet alleen over de afmeting alleen. Je bepaalt kleur, stijl en indeling van de kast. Dit is handig bij een kledingkast en wanneer er een verdeling gemaakt moet worden tussen een hang 0 en een leggedeelte. Een maatwerk kast is ook bepalen of je wel of geen deurtjes voor de televisiekast wenst. Met maatwerk kasten trek je zelf aan de touwtjes en de specialist voert uit wat jij in je hoofd hebt.

Of de maat is niet goed of de kleur staat mensen niet aan

Vraag veel mensen wat het probleem vaak is met de standaard kast die je overal kunt kopen en je hoort vaak dat dit de maat is – het past net niet- en dat het de kleur is. Heb je eindelijk een passende oplossing gevonden, staat de kleur je weer niet aan. Kies je voor maatwerk kasten, dan komt een specialist langs om de situatie te bekijken en draagt hij oplossingen aan. Jij geeft aan wat jij wilt en zo ontstaat vanzelf een plan van aanpak. Uiteraard is het inmeten uitermate belangrijk. De specialist werkt op de millimeter nauwkeurig. Prachtig om te zien en de voor jou perfecte oplossing.

Nooit meer sprake van een gebrek aan opbergruimte

Mensen die er thuis maar een rommel van hebben en zich beklagen over het feit dat ze geen kasten kunnen krijgen die passen, die hebben niet gedacht aan het aanschaffen van maatwerk kasten. Want met deze kasten hoeft er wat betreft opbergruimte nooit meer een probleem te zijn. Met een kast op maat krijg je bovendien een kast die je nergens ander vindt. Niet bij de buren of bij familie, en ook dat is natuurlijk ook leuk! Laat je hierin inspireren op Janfrantzen.nl.