Gietvloer mono of duo, welke kiest u?

5jun - door pm-admin - 0 - Over Interieur

Een gietvloer mono of duo uitvoering is altijd een fantastische basis in uw woning. Of in uw kantoor, showroom of winkel. Het verschil tussen beide is het design. Een mono gietvloer voorziet in een strakke effen basis. Dat zorgt voor rust in het interieur en is modern en eigentijds. Een duo gietvloer is samengesteld op basis van twee kleuren.

Tijdens het aanbrengproces is het zo dat de twee kleurtinten met elkaar verweven raken. Hierdoor ontstaat er een bijzonder structuur in het design. De keuze voor een gietvloer mono of duo is persoonlijk en geheel naar eigen inzicht samen te stellen. Dat is bij G-vloeren mogelijk waar deze gietvloeren in alle kleuren en kleurtinten te creëren zijn.

Gietvloer mono of duo

Het is geen kwestie van welke optie beter is, een gietvloer mono of duo. Het gaat erom wat u het mooiste vindt. Dat is het beste uit te vinden door beide uitvoeringen met elkaar te vergelijken. Of door het interieur als uitgangspunt te nemen. Indien u in uw interieur een bepaalde stijl heeft of voor ogen heeft, is dat het vertrekpunt. Bij een industrieel interieur past een gietvloer duo bijvoorbeeld heel goed.

Bij een interieur dat al druk is van zichzelf is het misschien beter om voor een gietvloer mono te kiezen. Deze uitvoering straalt namelijk meer rust uit, zodat daar een druk interieur prima bij past. Een duo gietvloer heeft overigens door het gemêleerde effect wel het voordeel dat niet alles erop te zien is. Een zwart stofje op een witte mono gietvloer valt eerder op dan op een grijs gemêleerde duo gietvloer.

Mono modern of duo betonlook

Een gietvloer mono staat voor een moderne uitvoering die strak is vormgegeven in een enkele kleur naar keuze. Een gietvloer duo staat ook wel bekend als gietvloer betonlook en is meer levendig, industrieel en stoer. Het hangt voor de te creëren sfeer ook af welke kleur u kiest of combinatie van kleuren. Kleuren zijn karakteristiek voor het bepalen van de sfeer in ieder interieur. Uiteraard hangt het ook af van de bestaande interieurkleuren welke kleur mono gietvloer of kleuren duo gietvloer ideaal is.

Bezoek de kleurenstudio met kleurstalen

Vindt u het nog steeds lastig een keuze te maken? Dan is het misschien handig om de mogelijkheden in de praktijk te bekijken. Uiteraard zijn er allerlei afbeeldingen online te vinden van een gietvloer mono en gietvloer duo. Dat geeft al een prima indruk, maar in de praktijk is de ervaring toch nog even anders. In de showroom van G-vloeren is er een kleurenstudio beschikbaar waar alle opties te zien zijn. De aanwezige kleurstalen laten niet alleen de kleuren zien, maar ook de variaties in structuren. De expert staat u graag bij om u te adviseren en richt de focus daarbij op uw wensen. Overigens is de keuze voor een kleur voor een gietvloer mono of duo al lastig. Ook hiervoor geldt dat de kleurstalen een prima hulpmiddel zijn om tot een keuze te komen.