Whiskey karaf voor het serveren van whisky

25jan - door pm-admin - 0 - Over Eten en Drinkel

Je vind het heerlijk om in het weekend een glaasje whiskey te drinken. Het is nog leuker om dit samen met een paar vrienden te doen. Met een whiskey karaf heb je een prachtig item om je favoriete drankje uit te serveren. Je kan bijvoorbeeld een karaf neerzetten op kantoor of op het dressoir. Zodra je vrienden komen serveer je de whiskey uit het karaf in de glazen. Alleen hoe zit het met de houdbaarheid van je whiskey in een karaf? Dit is natuurlijk wel een dingetje want je wil niet dat je whisky bederft. Je leest hier alle tips en tricks erover.

teroso whiskey karaf wit

Whiskey karaf houdbaarheid van je favoriete drank

Als je een fles echt lang wil bewaren is er maar één oplossing en dat is niet openen. Op het moment dat je de dop eraf haalt komt er zuurstof bij. Vanaf dit moment begint te drank ouder te worden en uiteindelijk van een slechte kwaliteit. Natuurlijk wil je de whisky drinken en maak je hem open. Er komt op dat moment zuurstof bij en het verouderingsproces gaat van start. Gelukkig heeft whisky een hoog alcoholpercentage. De drank blijft zo beter op smaak en veroudert niet langzaam. Als je investeert in een degelijke whiskey karaf hoeft de drank dus niet te verouderen. Het proces werkt hetzelfde als in een geopende fles.

Whiskey karaf met een afluisterbare dop

Toch zijn er altijd whisky drinkers die er absoluut niet aan willen denken om hun drank over te gieten in een whiskey karaf. Het is natuurlijk heel persoonlijk of je dit wel of niet doet. Wil je toch meer bescherming? De Open Up is een whiskey karaf met een dop die nog beter afsluit. Deze zuigt zich namelijk vacuüm, waardoor er geen zuurstof meer doorheen gaat. Als je extra bescherming zoekt dan is dit een mooi alternatief. Dit sluit natuurlijk altijd beter af dan een dop van glas. Maar uiteindelijk zal de whisky op dezelfde manier bederven als in de fles zelf. Wij zijn er niet bang voor dat dit harder gaat als normaal.

Een complete set met glazen

Naast een los whiskey karaf kan je in onze shop terecht voor een complete set met glazen. Je hebt zo een mooie set om neer te zetten en te serveren. Eventueel kan je de set combineren met een leisteen dienblad. Dankzij het dienblad heb je helemaal een eyecatcher voor in de woonkamer. Je kan zo extra genieten van je favoriete drankje. Eventueel kan je er ook een aantal whisky stenen bij bestellen voor het koelen. Wil je liever niet koelen? Geen probleem je kan ze ook zonder stenen bestellen en genieten van je favoriete drankje.