Last van veel zonlicht in je huis?

22feb - door pm-admin - 0 - Over Anders

Heb je in je woning ramen met speciale afmetingen, zoals kleine ramen of juist hele hoge ramen? Dan zijn shutters een goed alternatief, shutters kunnen namelijk op maat gemaakt worden en passen dus op elk soort raam. Ideaal! Het komt tegenwoordig vaker voor dat mensen shutters op maat laten maken, omdat in sommige woningen, voornamelijk oude woningen sommige ramen speciale afmetingen hebben. Shutters zijn eigenlijk horizontale houten lamellen van hoog kwalitatief materiaal, dus je hoeft ook niet bang te zijn dat de shutters regelmatig vervangen moeten worden. Door shutters op maat te nemen, weet je zeker dat je de juiste maat hebt voor je ramen. Daarnaast houden shutters ook de warmte binnen en het zonlicht buiten. Naast de functionele zonwering, staan de diverse shutters op maat ook erg leuk bij de rest van het interieur, omdat hout een neutrale kleur is.

Gordijnen voor elke interieur

Wil je mooie gordijnen hebben die bij de rest van je interieur passen, maar die ook nog functioneel zijn? Dan zijn plissé shades zijn een aanrader! Plissé shades zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus ook in een mooie kleur die perfect bij je interieur past. Daarnaast hebben de gordijnen een mooie en een zachte uitstraling naar de rest van de ruimte, dus de gordijnen vallen niet heel erg op. De plissé gordijnen kunnen samen met de rest van het interieur natuurlijk een mooie klassieke sfeer geven of juist een moderne sfeer, dit hangt natuurlijk af van de rest van het interieur. Wel zo fijn! Ook kunnen de plissé shades op maat gemaakt worden, wel zo handig als je ramen hebt met een speciale afmeting.

Gordijnen met verschillende functies

Naast de mooie functie die plissé gordijnen biedt om stijlvol zich aan te passen bij het interieur, zijn plissé gordijnen ook lichtdoorlatend en in verschillende soorten verkrijgbaar. Plissé gordijnen kunnen naast lichtdoorlatend ook een verduisterende functie hebben, dit hangt natuurlijk af van de dikte van de stof die wordt gebruikt voor de gordijnen. Daarnaast worden plissé gordijnen van duurzaam materiaal gemaakt, dus ze gaan lang mee. Wil je plissé gordijnen op afstand bedienen? Geen probleem! Verschillende gordijnen zijn namelijk mogelijk te bedienen via diverse systemen in een handomdraai. Vraag altijd aan de specialist welke plissé gordijnen het meest geschikt zijn voor bij jou thuis, zodat je zeker weet dat je de juiste plissé gordijnen hebt. Naast  lichtdoorlatend en verduisterend, kan je ook kiezen voor transparant of semi-transparant, zo geef je het interieur ook weer een andere uitstraling betreft ruimte.