Wat is Swissflex?

20okt - door pm-admin - 0 - Over Interieur

De kans is ongelofelijk groot dat je tijdens je zoektocht naar een geschikt bed voor in jouw slaapkamer kennis zal maken met heel wat verschillende soorten merken. Eén van de merken die je ongetwijfeld zal ontdekken luistert naar de naam ‘Swissflex‘. Het gaat hierbij dan ook om een merk dat reeds over meer dan 60 jaar ervaring beschikt op de markt. De lattenbodems die door dit merk worden ontwikkeld garanderen een optimaal Zwitsers vakmanschap gecombineerd met een technische expertise en een passie voor innovatie. Dit zorgt ervoor dat je met de keuze voor een bed van Swissflex een bewuste keuze maakt voor kwaliteit en duurzaamheid. Wil je graag meer te weten komen over dit geweldige merk? Dan is het zonder meer een aanrader om even snel de informatie hieronder door te nemen.

            Intelligente bedsystemen van topkwaliteit

Swissflex heeft op moment van schrijven reeds meer dan 60 jaar ervaring met de ontwikkeling van intelligente bedsystemen van absolute topkwaliteit. Er wordt door dit merk dan ook grote waarde gehecht aan niet alleen kwaliteit en duurzaamheid, maar ook aan veiligheid. Heel wat van de complexe stappen waarvan sprake is tijdens het productieproces worden bij Swissflex volledig met de hand uitgevoerd. Bovendien wordt er elke dag opnieuw gebruik gemaakt van een handige checklist bestaande uit maar liefst 70 verschillende punten die ervoor moeten worden zodat niet alleen de matrassen, maar ook de lattenbodems van het merk Swissflex weten te voldoen aan alle vooropgestelde verwachtingen.

            De unieke eigenschappen van een Swissflex lattenbodem

In eerste instantie lijkt elke lattenbodem misschien een beetje hetzelfde, maar in de praktijk kan er al snel worden gesteld dat niets minder waar is. Voor de lattenbodems die door het merk Swissflex worden gemaakt geldt dan ook dat ze er altijd in slagen om het lichaam perfect in balans te houden. Of je daarbij nu iemand bent die graag slaapt op de zij, rug of buik maakt in principe geen enkel verschil. De zogenaamde Swissflex Bridge-technologie waar gebruik van wordt gemaakt bestaat immers uit zelfregulerende veer modules. Deze verbinden de afzonderlijke latten met elkaar als een vorm van de keten.

De veer keten die op bovenstaande manier ontstaat bij de lattenbodems van Swissflex zorgt ervoor dat ze automatisch reageert en bovendien nauwkeurig weet in te spelen op de zogenaamde lichaamsdruk. Op deze manier weet ze zich ook uitstekend aan te passen aan de bewegingen die je maakt tijdens je slaap. Bij menig aantal andere lattenbodems is dat niet het geval waardoor je op deze manier uit je slaap kan worden gehaald. De unieke werkwijze van het merk Swissflex voorkomt dit waardoor je altijd kan rekenen op een optimaal slaapcomfort.

            Altijd een ergonomisch correcte ondersteuning

Het unieke systeem waar de lattenbodems van het merk Swissflex gebruik van maken zorgt ervoor dat je altijd kan rekenen op de meest optimale en tevens ook meest ergonomische ondersteuning voor je lichaam. Gevoelige delen waar ons lichaam over beschikt zoals bijvoorbeeld de schouders worden door de aanwezigheid van een zo groot mogelijk vormgegeven veerweg ten volle ontlast. Dit terwijl andere delen van het menselijk lichaam net weer ten volle worden ondersteund. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat elke persoon die een bed van Swissflex aankoopt kan rekenen op een geweldige nachtrust en dat voor heel wat jaren! Is Swissflex het nou niet voor jou? Dat kan. Kijk dan ook eens naar de Schramm bedden!