Kokosmat

21jun - door pm-admin - 0 - Over Interieur

Je huis opleuken doe je met leuke, handige accessoires voor je interieur. Eén van deze accessoires is een mat. Een mat zorgt ervoor dat jij (en de kids) niet met vieze voeten door het huis lopen. Daarnaast krijg je geen vochtige afdrukken door je huis. Een mat is niet alleen functioneel, maar ook super leuk! Zo heb je speciale kokosmatten op maat. Gemaakt van kokosvezels en voor ieder interieur op maat gemaakt. We vertellen je graag wat kokosmatten zijn en wanneer een kokosmat handig is.

Wat is een kokosmat?

Een kokosmat wordt gemaakt van de buitenzijde van de kokosnoot, de vezels om precies te zijn. Vandaar dat het een kokosmat heet! Deze mat wordt gemaakt van kokos omdat de vezels geluiddempend zijn. Daarnaast zijn de kokosvezels goed bestand tegen schimmel en rot. De mat gaat dus lang mee.

‘Een kokosmat kopen is een duurzame investering’

Een kokosmat kopen is een duurzame investering. De mat gaat niet alleen lang mee maar wordt ook nog eens gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. Met een kokosmat heeft u dus een leuke, milieuvriendelijke en functionele accessoire voor in uw huis!

Schoonloopmat of droogloopmat

Wanneer u al even heeft geïnformeerd naar een mat komt u twee termen tegen. Een schoonloopmat en een droogloopmat. Kokosmatten zijn eigenlijk allemaal schoonloopmatten. Dit betekent dat deze matten bij uitstek geschikt zijn om vieze voeten af te vegen. De kokosmatten zorgen er dus voor dat niemand je huis binnenkomt met vieze voeten.

Welke maat heb ik nodig?

Het grote voordeel van een kokosmat is dat deze gemaakt kan worden in tientallen maten. Je kunt een standaard maat bestellen, maar ook voor een kokosmat op maat gaan. Hoe werkt dit? Je kiest een vorm die aansluit bij de mat die je wilt. Wil je bijvoorbeeld een rechthoek, vierkante of driehoekige vorm? Vervolgens vul je in het veld de maten in die je graag wilt. Daarna zie je een prijs verschijnen. Dit is het bedrag wat je kwijt bent voor de op maat gemaakte kokosmat. Vervolgens is de mat besteld en wordt de mat voor je gemaakt. Eenvoudiger kan het niet!